پاک و پاکیزه

راهکار های نوین نظافتی

پاک و پاکیزه

راهکار های نوین نظافتی

۳ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

نمای ساختما ها به واسطه موقعیت فیزیکی که دارند همواره در معرض انواع آلودگی ها قرار دارند. از جمله اصلی ترین عومال الوده کننده نمای بیرونی ساختمان ها می توان به نزولات جوی و فضولات پرندگان اشاره نمود. ماندگاری چنین آلاینده هایی بر روی سطوح نمای ساختمان ها نه تنها جلوه های بصری محیط را کاهش می دهد بلکه به واسطه خاصیت اسیدی اغلب آلاینده ها می تواند خسارات جبران ناپذیری را بر روی دیوار پوش ها ایجاد کرده و در نهایت هزینه های گزاف تعمیر و تعویض دیوار پوش ها را در پی خواهد داشت. از این رو به منظور حفاظت از دیوار پوش ها و همچنین حفظ جلوه های بصری محیط، از تجهیزات نماشو برای حذف آلاینده ها استفاده می شود.


مزایای استفاده از تجهیزات نماشو

تجهیزات نماشو ابزار تخصصی برای شستشو و حذف آلاینده ها از روی سطوح نمای ساختمان ها می باشند. تجهیزات نماشو دارای پد های میکرو فایبر بوده و از این رو آلاینده ها را به طور کامل از روی سطوح پاک می کند. از جمله خاصیت های پد های میکرفایبر باید به ان نکته اشاره نمود که این پد ها آلاینده ها جذب نموده و تا مادامی که به طور کامل در آب شستشو داده نشوند الاینده های جدب شده را رها نمی کنند. استفاده از دسته تلسکوپی از دیگر مزایای استفاده از تجهیزات نماشور می باشد. چرا که دسترسی ایمن به بخش های مرتفع و درو از دسترس را به راحتی برای کاربر مهیا می نماید. این در حالی است که در شیوه های سنتی نظافت نیاز به بالابر یا نردبان بوده و هیمن امر برای کاربر مخاطرات فراوانی در پی داشت. در حالی که استفاده از تجهیزات نماشو شستشو و نظافت بخش های واقع در ارتفاع را به راحتی و از روی سطح زمین برای کاربر مهیا می نماید. همچنین ساختار ارگونومیک این تجهیزات خستگی کاربر را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش داده و در نتیجه، کاربر توان بیشتری برای ادامه فعالیت خواهد داشت.


  • superhero 93

استفاده از پوشش واکس بر روی کفش هااز دیر باز تا کنون رواج داشته است. معمولا از پوشش واکس برای نگهداری از کفش ها و افزایش عمر مفید آنها استفاده می شود. معمولا از شیوه های دستی برای ایجاد پوشش واکس بر روی کفش ها استفاده شده و با استفاده از فرچه واکس را بر روی کفش پخش می نمایند. استفاده از چنین شیوه ای برای ایجاد پوشش واکس بر  روی کفش ها بسیار دشوار بوده و موجب آلودگی شدید دست ها می شود. از این رو استفاده از دستگاه واکس زن برقی راهکار مناسب وایده آلی برای ایجاد پوشش واکس بر روی کفش ها می باشد.

چگونگی ساز و کار دستگاه واکس زن برقی

دستگاه واکس زن برقی دستگاهی کاملا مکانیزه و صنعتی برای ایجاد پوشش واکس بر روی کفش ها می باشد. دستگاه واکس زن برقی با استفاده از سیستم برس زنی واکس را به تمامی بخش های کفش می رساند. چرخش پر سرعت برس های دستگاه موجب می شود که کفش ها دارای جلا باشند. دستگا واکس زن برقی دارای دو پمپ مجزا می باشد. تجهیز این دستگاه ها به پمپ های مجزا امکان استفاده از واکس قهوه ای و واکس مشکی را برای کاربر فراهم می نماید. ابعاد این دستگاه به حدی مناسب و ایده ال می باشد که هیچ فضای اضافی اشغال نکرده و از این رو برای استفاده در محیط هایی چون ساختمان های مسکونی،‌اداری‌، تجاری و مراکز درمانی و هتلی قابل استفاده می باشد. دسته تعبیه شده بر روی این دستگاه به حفظ تعادل کاربر در حین عملیات کمک می کند. اگر چه سیستم خاموش نمودن این دستگاه اتوماتیک می باشد اما تجهیز این دستگاه به دکمه دستی خاموش کردن، موجب صرفه جویی انرژی و افزایش عمر مفید دستگاه می گردد. استفاده از سیستم های مکانیزه موجب افزایش سرعت واکس زنی شده و مانع از آلودگی دست ها می گردد.


  • superhero 93

اسکرابر یا کفشوی صنعتی دستگاهی کاملا مکانیزه و تخصصی برای شستشو و نظافت سطوح کف می باشد. بر خلاف شیوه ه ای سنتی استفاده از دستگاه های مکانیزه و تخصصی نقش مهمی در ارتقا کیفیت شستشو و نظافت دارند. این دستگاه ها با استفاده از سامانه برس زنی و پاشش آب تمامی آلاینده های چسبیده بر روی سطوح را شستشو داده و از سطوح جدا می نمایند. همچنین الیاف ریز برس ها با نفوذ به داخل شار ها و خلل و فرج کفپوش ها تمامی آلاینده ها را بیرون کشیده و نظافت می نمایند. از دیگر بخش های دستگاه اسکرابر می توان به مخازن مجزا برای آب تمیز و اب کثیف اشاره نمود. تجهیز این دستگاه ها به مخازن مجزا موجب شده تا همواره از پاشش آب تمیز برای شستشو و نظافت سطوح استفاده گردد. یکی دیگر از بخش های دستگاه اسکرابر سیستم مککنده دستگاه می باشد سیستم مکنده که متشکل از موتور مکنده و لاستیک تی می باشد، تمام یاب و مایعات آلوده ناشی از شستشو را به طور کامل جمع آوری نموده و با انتقال ان به مخزن آب کثیف موجب خشک شدن کامل سطوح می گردد. 

دسته بندی دستگاه های اسکرابر 

اسکرابر ها یا کف شوی های صنعتی دستگاه های مکانیزه ای می باشند. که با استفاده از سیستم های مکانیزه عملیات شستشو و نظافت سطوح کف را انجام می دهند. دستگاه های اسکرابر بر اساس نوع هدایت دستگاه به دو دسته اسکرابر های دستی و دستگاه های اسکرابر سرنشین دار دسته بندی می شوند. دستگاه های اسکرابر دستی مجهز به دسته بوده و کاربر با قرار گرتن در پشت دستگاه ان را هدایت می نماید. ابعاد کوچک و فشرده اسکرابر های دستی آن ها را به گزینه ای ایده آل برای شستشو و نظافت سطوح کف محیط های کوچک و متراکم تبدیل نموده است. این دستگاه ها به واسطه ابعاد کوچک شان قدرت مانرو بالایی داشته و به فضای کمی برای نگهداری نیاز دارند. در مقابل اسکرابر سرنشید دار، دستگاهی خودرویی می باشد که مجهز به صندلی وبده و کاربر با شستن بر روی صندلی عملیات شست و شو را انجام می دهد. این دستگاه ها به واسطه داشتن ابعاد بزرگ، پهنای کاری بالایی داشته و از این رو برای شستشو و نظافت سریع و موثر محیط های وسیع گزینه مناسبی هستند. از سوی دیگر ظرفیت مخازن اب تمیز و آب کثیف در این دستگاه ها بالا بوده و از این رو تعداد دفعات تخلیه و پر نمودن مخازن در طول فرآیند نظافتی کاهش یافته و در نتیجه سرعت عملیات شستشو و نظافت افزایش می یاید. 

موتور حرکتی

موتور حرکتی یکی از اجزای دستگاه های اسکرابر می باشد. نقش این موتور تسهیل در امر حرکت دستگاه ها می باشد. تمامی دستگاه های اسکرابر سرنشین دار به واسطه نوع هدایت دستگاه مجهز به موتور حرکتی می باشند. در حالیکه تنها برخی از نمونه های دستی مجهز به موتور حرکتی می باشند. 

قابلیت استفاده از مواد شوینده

دستگاه های اسکرابر با استفاده از آب و مواد شوینده عملیات شستشو و نظافت را انجام می دهند. اگر چه کیفیت شستشو و نظافت ارائه شده توسط این دستگاه ها بسیار بالاتر از شیوه های سنتی می باشد. اما این دستگاه ها قابلیت استفاده از مواد شوینده را نیز دارا می باشند. اضافه نمودن مقداری ماده شوینده به مخزن آب تمیز،‌ موجب افزایش توان نظافتی دستگاه در حذف آلاینده های چرب و روغنی از روی سطوح کف می شود. البته نکته قابل ملاحظه در این بین میزان کف ماده شوینده می باشد. به عبارت دیگر شونیده هایی که حجم کف بالایی دارند قابل استفاده در دستگاه اسکراب نمی باشند. و مواد شویدنه استفاده شده در دستگاه اسکرابر، باید استاندارد های لازم جهت استفاده در دستگاه اسکرابر را دارا باشد.

منبع تغذیه اسکرابر ها

اسکرابر ها برای شستشو و نظافت در فضای داخلی طراحی شده اند. از این رو این دستگاه ها از انرژی الکتریکی برای حرکت و فعالیت دستگاه استفاده می نمایند. دستگاه های اسکرابر بر اساس نحوه تامین انرژی الکتریکی به دو دسته اسکرابر های باتری دار و اسکرابر های کابلی دسته بندی می شوند. نمونه های کابلی به واسطه تامین مداوم انرژی برای شستشوی محیط هایی مناسب هستند که دسترسی به پریز برق امکان پذیر است. در مقابل اسکرابر های باتری دار برای شستشو و نظافت محیط هایی مناسب می باشند که دسترسی به پریز برق مقدور نبوده و یا حضور کابل برق در محیط برای افراد درحال تردد مزاحمت ایجاد می نماید. 

مزایای استفاده از دستگاه اسکرابر

اسکرابر ها دستگاه های مکانیزه و صنعتی برای شستشو و نظافت سطوح کف می باشند. این دستگاه ها با استفاده از سامانه های مکانیزه عملیات شستشو و نظافت را انجام داده و از این رو موجب تسهیل و تسریع در فرآنید نظافت می گردند. ضمن اینکه استفاده از سیستم برس زنی موجب می شود که تمامی آلاینده های انباشته و تثبیت شده در خلل و فرج کف پوش ها بیرون کشیده شده و نظافت شوند. کاهش در تعداد نیروی خدماتی از دیگر مزایای استفاده از دستگاه های کفشوشی صنعتی می باشد. همین امر موجب افزایش بهره وری و سود آوری کسب و کار می گردد. همچنین این دستگاه ه ها سازگاری بالایی با محیط زیست دارند، چرا که موجب کاهش حجم مصرفی اب و مواد شوینده می گردند. 


  • superhero 93